péntek, június 05, 2020
   
Text Size

Keresés az oldalon

Mezőgazdasági biztosítások

webáruház, webbutik, szépség, egészség, kiskereskedelem, nagykereskedelem

Üdvözlöm!

Tisztelt Mezőgazdasági Vállalkozók és Döntéshozó Vezetői!

A mezőgazdasági biztosítások takarékosságára hívom fel a figyelmüket!

HOGY MIÉRT?

Azért, hogy az Állami támogatások egy részét ne a Biztosításokra költsék!

Átfogó magas biztosítási szolgáltatás nagyon kedvező alacsony díjakért!

Már nem kell kutatni, keresni Magyarország legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújtó és a legkedvezőbb biztosítási díjon szerződést ajánló Biztosításközvetítő Cégét.

Én „netszolga „megtaláltam a minden településre és minden Biztosítótársaság engedélyével rendelkező Biztosításközvetítőt.

A Cél, hogy minden gazdasági helyzetben is teljes körű kockázatvállalás mellett minden igényt kielégítő és kiemelt szolgáltatási színvonalon a legtakarékosabb biztosítást nyújtsa a Biztosító!

A szerződéskötéssel a biztosításközvetítő Cég azonnal átvállalja a Mezőgazdasággal foglalkozó vállalkozások és cégeik helyett a teljes kárügyintézést a károk bejelentésétől a kárszakértővel való kapcsolattartáson át a károk kifizetéséig.

Az általam ajánlott Cég az Ország minden szegletében történő ügyfeleinek a bejelentett kárait minden Biztosítótársasággal kifizetette. Ez a Cég a Borbély Pénzügyi Centrum Kft, mint Országos Biztosítási Alkusz.

Az Országos Biztosítási Alkusz kiemelt és nagyon olcsó biztosítási szolgáltatásnyújtással lefedi az Ország egész területét.

Kérem Önöket kérjenek ajánlatot és győződjenek meg a levelem valóságtartalmáról, egy ingyenes komplett összehasonlítható biztosítási ajánlatkéréssel a jelenlegi biztosítási adatok megküldésével a biztosítási évfordulójuk előtt legalább két hónappal, hogy idő legyen a megfontolt döntéshozásra és az esetleges egy hónapos felmondási időre.

Érdemi érdeklődését várom az aluli elérhetőségem bármelyikén:

 

Szívélyes Üdvözlettel,
Virág László
Tel: 0672479159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44
Web: https://netszolga.hu
Facebook: http://www.facebook.com/viragapa
Freemail címre nem tudok válaszolni!!


ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Legfrissebb