szombat, március 25, 2023
   
Text Size

Műanyag elemek gyártása

Balcano ékszerek kedvező áron

Üdvözlöm!

Az elérhetőségeim az oldal alján!

EGYÉB ÜVEGSZÁLAS MŰANYAG ELEMEK GYÁRTÁSA

-POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS ERŐSÍTETT KOMPOZIT ELEMEK GYÁRTÁSA,JAVÍTÁSA.
-ŐSMINTÁK TERVEZÉSE,GYÁRTÓSZERSZÁMOK(SABLONOK) KIVITELEZÉSE UTÁNA SOROZATGYÁRTÁSA.
-HOZOTT MINTA ALAPJÁN GYÁRTÓSABLON,SZERSZÁMKÉSZÍTÉS,BÁRMILYEN TÁRGYRÓL,BURKOLATRÓL,KAROSSZÉRIAELEMRŐL STB...
-SAJÁT SZABADALMUNK POLIÉSZTER MŰANYAG SÍREMLÉKKEK GYÁRTÁSÁRA!!!-BEFEKTETŐ PARTNERT KERESÜNK A TERMÉK BEVEZETÉSÉHEZ!!!!!!
-MŰANYAGHEGESZTÉSI MUNKÁK KIVITELEZÉSE
-OPTIKAI TUNING RÉSZLEG ELADÓ

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Suzuki Ignis utángyártott lökhárító rendelhető. Új utángyártott első lökhárító a gyártótól.  Az alsó rácsot az ár tartalmazza!

Ára: 59.000 ft

Műanyag  urnák gyártása!

Kompozit urna készítés, közvetlenül a gyártótól. Könnyű helyszíni felállítás. Egyszerűen szállítható. Balesetmentes! Hagyományos rendeltetésszerű használatra, nehéz, vagy nehezen megközelíthető földfelületekre kihelyezve, világosszürke, sötétszürke, fekete színválasztékban, kedvező ár fekvésben!

ÁRA :  130 000 FT (Fóti telephelyen)

 

Scania tanktakaró oldalspoiler  Új utángyártott  a gyártótól  Üvegszálas elemek gyártása javítása Az ár a vasalatot  nem tartalmazza csak a helyeit amire rögzíteni kell a sínt.
Várom további érdeklődését!

Ár: 99.000 ft/db nettó

 

Scania steamlime 2014-2018 tanktakaró oldalspoyler a gyártózól. Jobbos-balos, teli-lépcsős kivitel

ára: 180.000 ft/db


MŰANYAGHEGESZTÉS

Mindenféle járművek burkolatainak javítása!A MŰANYAGHEGESZTÉS EGY OLYAN ELŐÁLLÍTÁSI ÉS JAVÍTÁSI TECHNOLÓGIA, MELYNEK SORÁN A FELÜLET EREDETI ANYAGA HATÁROZZA MEG A HELYREÁLLÍTÁS SORÁN HASZNÁLT ANYAGOT, ILLETVE A MINŐSÉGI VÉGEREDMÉNY SORÁN NEM LÁTHATÓ MAJD ELTÉRÉS AZ EREDETI ÁLLAPOTHOZ KÉPEST. A JAVÍTÁSI FOLYAMATOKON KÍVÜL A HEGESZTÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN EGYES ALKATRÉSZEK EGYÉNI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN ÁTALAKÍTHATÓAK.

MŰANYAGHEGESZTÉSSEL KIVITELEZHETŐ MUNKÁK:


 • MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓK
 • MŰANYAG FÉNYSZÓRÓK
 • MŰANYAG RÁCSOK
 • MŰANYAG DOBBETÉTEK
 • MŰANYAG KILINCSEK
 • MŰANYAG TÜKÖRBORÍTÁS
 • MŰANYAG HŰTŐ RÉSZEK
 • MŰANYAG MASZKOK


A SÉRÜLÉSEK GYAKORI KIVÁLTÓ OKAI LEHET AZ IDŐJÁRÁS, A ROSSZ ÚTVISZONYOK, ÉS AZ EZEKBŐL KÖVETKEZŐ KÖZÚTI BALESTEK, VALAMINT A SZAKSZERŰTLEN SZERELÉS, ILLETVE LOPÁS.

A SÉRÜLÉSEK GYAKRAN CSAK ESZTÉTIKAI HIBÁT JELENTENEK, AZONBAN AKADNAK OLYAN ESETEK, AMELYEK BALESETVESZÉLYESSÉ TEHETIK A KÖZLEKEDÉST, EZÉRT ÉRDEMES IDŐBEN ORVOSOLNI A PROBLÉMÁT, ÍGY ELKERÜLVE A SZEMÉLYI SÉRÜLÉST, VALAMINT A FELESLEGES ÉS MEGTERHELŐ ANYAGI KIADÁSOKAT.

HA MINŐSÉGI MUNKÁRA VAN SZÜKSÉGE, CÉGÜNK SOK ÉVES TAPASZTALATTAL VÁLLALJA MŰANYAGHEGESZTÉSI MUNKÁK KIVITELEZÉSÉT MAGAS SZÍNVONALON ÉS KEDVEZŐ ÁRON! TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN ÉS MINDENBEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Vizi járművek elemeinek gyártása!                   Gépek burkolatainak gyártása!

KORSZERŰ POLIÉSZTER MŰANYAG SZERSZÁMOK ELŐÁLLÍTÁSAEGY MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT SZERSZÁMOT A KÖVETKEZŐ MÓDOKON KÉSZÍTHETÜNK EL: NEGATÍV SEGÍTSÉGÉVEL, NEGATÍV FELHASZNÁLÁSÁVAL VAGY KÖZVETLENÜL. AZ APO-TEAM KFT. AZ ŐSMINTA KÖLTSÉGHATÉKONY ÉS GYORS ELJÁRÁSÁT ALKALMAZZA POLIÉSZTER MŰANYAG SZERSZÁMOK ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ.

A MASTER, VAGY ŐSMINTA EGY OLYAN KORSZERŰ ELJÁRÁS ELSŐ LÉPÉSE, MELY A KORÁBBI SZOKÁSOKKAL ELLENTÉTBEN MA MÁR NEM FÁT VAGY GIPSZET, HANEM ERRE A CÉLRA FEJLESZTETT SPECIÁLIS MŰANYAGOKAT, PÉLDÁUL POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS MŰANYAGOT ALKALMAZ A KIJELÖLT TERMÉKEK LEGYÁRTÁSÁRA. AZ ŐSMINTA ELŐÁLLÍTÁSÁT KÖVETŐEN MÁR RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLL A LEGYÁRTANDÓ SZERSZÁM PROTOTÍPUSA, MELY EZÁLTAL KÉSZEN ÁLL A SOROZATGYÁRTÁSRA.

CÉGÜNK A LEGKORSZERŰBB TECHNOLÓGIÁK SEGÍTSÉGÉVEL, HOZZÁÉRTŐ SZAKEMBEREK FELÜGYELETE MELLETT LÁTJA EL A MUNKÁKAT. A PRECIZITÁST ÉS HATÉKONYSÁGOT SZEM ELŐTT TARTVA, AZ IGÉNYEKHEZ MÉRTEN GYÁRTJUK A POLIÉSZTER MŰANYAGBÓL KÉSZÜLT SZERSZÁMOKAT.

AZ APO-TEAM KFT. GARANTÁLJA ÖNNEK A MAGAS MINŐSÉGET ÉS A GYORS KIVITELEZÉST! ÖNNEK NINCS MÁS DOLGA, MINT FELVENNI VELÜNK A KAPCSOLATOT, LEADNI RENDELÉSÉT ÉS RÁBÍZNI MAGÁT SZAKTUDÁSUNKRA!

Járdák, terek öntőformáinak gyártása!

Katasztrófa védelmi intézményeknek

Erősített üvegszálas poliészter műanyagból készített, anyagában színezett halott test szállító doboz, könnyű súly, erős szakítószilárdság, akár egyedi méretben is. Hosszú élettartam; gyors, könnyű fertőtlenítés.


 

 

ÜVEGSZÁLAS SZÖVET FELHASZNÁLÁSAAZ ÜVEGSZÁLAS SZÖVETET MŰGYANTÁVAL RAGASZTJÁK ÖSSZE, LAMINÁLJÁK, EZÁLTAL KIVÁLÓ SZERKEZET ERŐSÍTŐ ANYAG KELETKEZIK BELŐLE. POZITÍV TULAJDONSÁGAI ÉS OLCSÓ ELŐÁLLÍTÁSA MIATT EZT AZ ANYAGOT HASZNÁLJÁK LEGTÖBBSZÖR AUTÓK, HAJÓK, GÉPJÁRMŰVEK ERŐSÍTŐANYAGAKÉNT.

EURÓPÁBAN AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT MŰANYAGOT GÉPI ERŐVEL KÉSZÍTIK, SZÓRÓPISZTOLLYAL DOLGOZZÁK FEL. VÍZI JÁRMŰVEK, SZÉLERŐMŰ-ALKATRÉSZEK, FÜRDŐKÁDAK, ZUHANYTÁLCÁK KIVÁLÓ ALKOTÓELEMÉT ADJA. A TRANSZFER GYANTAÖNTÉS EGYRE JOBBAN ELTERJED A PIACON, ILYEN MÓDSZERREL KÉSZÜLNEK PÉLDÁUL A SPORTHAJÓK, SZÉLERŐMŰVEK ELEMEI. AZ IPARI FELHASZNÁLÁSA AZ ÜVEGSZÁLAS POLIÉSZTERBŐL KÉSZÜLT LEMEZEKRE TERJED KI, TEHERAUTÓK KAROSSZÉRIÁJÁT ÁLLÍTJÁK ELŐ BELŐLÜK.
FŐ FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI A REPÜLŐGÉPGYÁRTÁS, BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK SZIGETELÉSE, IPARI BERENDEZÉSEK SZIGETELÉSE. EMELLETT A SZÁLLÍTÁS SORÁN ÉS AZ ÉPÍTŐIPARBAN IS JELENTŐS FELVEVŐPIACÁT FIGYELHETJÜK MEG.

AZ ÜVEGSZÁLAS SZÖVET VÉDELMET BIZTOSÍT A NAP KÁROS UI-SUGARAITÓL.

AZ ÜVEGSZÁL EGY KÖNNYŰ, VÉKONY ANYAG, AMELY RENDKÍVÜL MAGAS HŐTŰRŐ KÉPESSÉGGEL BÍR, ENNEK KÖSZÖNHETŐEN A MAGAS HŐMÉRSÉKLETŰ ANYAGOK SZIGETELÉSÉRE IS KIVÁLÓAN ALKALMAS, MERT KEVÉSBÉ HEVÜL FEL.

HA SZERETNE ÜVEGSZÁLAS KAROSSZÉRIÁT KIALAKÍTANI GÉPJÁRMŰVÉBEN, JÖJJÖN EL HOZZÁNK ÉS KÉRDEZZEN BÁTRAN!

Kerti díszutak öntőformák gyártása!

A hiegénikus ételszállítás érdekében!

Ételszállító eszközök (teher-és kis tehergépjárművek) platóinak kibélelése belülről üvegszálas bevonattal , ami emeli a hőfok megtartásának paramétereit, továbbá teljesen moshatóvá válik, amiért a hiegénia elvárások teljesülését emelik.

CÉGÜNK MÁR HOSSZÚ ÉVEK ÓTA FOGLALKOZIK POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS MUNKÁK ELŐÁLLÍTÁSÁVAL ÉS FORGALMAZÁSÁVAL. A POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS MŰANYAG EGY IGEN SOKOLDALÚ ÉS SZÁMOS POZITÍV TULAJDONSÁGGAL RENDELKEZŐ ALAPANYAG, MELY IGEN KÜLÖNBÖZŐ TÁRGYAK GYÁRTÁSÁRA ALKALMAS, PÉLDÁUL KÚTGYŰRŰ-VÍZTARTÁLY AKNÁKÉRA IS.

A POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS MŰANYAG KÚTGYŰRŰ-VÍZTARTÁLY AKNA FELSZERELÉSE EGYSZERŰ, ANYAGA ÜTÉSÁLLÓ ÉS ELLENÁLL A VEGYSZEREKNEK, VALAMINT JÓ A HŐTŰRŐ KÉPESSÉGE IS, EMELLETT PEDIG ELŐÁLLÍTÁSA SEM KERÜL VAGYONOKBA. NEM UTOLSÓ SORBAN, KIVÁLÓAN VÉD AZ IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAITÓL. FELEJTSE EL AZ ELAVULT ÉS DRÁGA ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT KÚTGYŰRŰ-VÍZTARTÁLY AKNÁT ÉS VÁLTSON KORSZERŰ ÉS PRAKTIKUS MŰANYAGRA!

KERESSEN FEL MINKET ÉS SZEREZZEN BE POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS KÚTGYŰRŰ-VÍZTARTÁLY AKNÁT!

POLIÉSZTER ÜVEGSZÁLAS KOMPOZIT ELEMEK GYÁRTÁSA ÉS JAVÍTÁSA

Szörf-és gördeszkák gyártása!MINŐSÉGI MUNKÁT SZERETNE VÉGRE MAGÁÉNAK TUDNI? OLYAN CÉGET KERES, AHOL LELKIISMERETES MUNKÁT VÉGEZNEK, UGYANAKKOR MÉGIS KEDVEZŐ ÁRAKKAL DOLGOZNAK, MINDEZT PEDIG GYORSAN, A HATÁRIDŐKET BETARTVA KÉSZÍTIK EL?

NÁLUNK MINDEZT EGY HELYEN MEGTALÁLJA. CÉGÜNK HOSSZÚ ÉVEK ÓTA FOGLALKOZIK ÜVEGSZÁLAS MUNKÁKKAL. FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, HA BÁRMILYEN ÜVEGSZÁLAS MUNKÁT SZERETNE JAVÍTTATNI, CSAPATUNK MINDEN MEGHIBÁSODÁST, ESZTÉTIKAI VAGY MECHANIKAI HIBÁT HELYREHOZ RÖVID IDŐ ALATT.

VÁLLAJUK MINŐSÉGI ÜVEGSZÁLAS MUNKÁK GYÁRTÁSÁT IS, TERMÉSZETESEN A LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL, KORSZERŰ GYÁRTÓSORRAL ÉS HOZZÁÉRTŐ SZAKMAI CSAPATTAL DOLGOZUNK, HOGY MEGRENDELŐINK MINDIG ELÉGEDETTEN TÁVOZHASSANAK. EZT FIGYELEMBE VÉVE ÜGYELÜNK ARRA, HOGY LÉPÉST TARTSUNK AZ IGÉNYEKKEL ÉS A LEGÚJABB FEJLESZTÉSEKKEL, SZEM ELŐTT TARTJUK A FOLYAMATOS MODERNIZÁCIÓT.

AMENNYIBEN SIKERÜLT MEGGYŐZNÜNK, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL, HA MINŐSÉGI ÜVEGSZÁLAS MUNKÁRA VAN SZÜKSÉGE! BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ELÉRHETŐSÉGEINK VALAMELYIKÉN!


MIRE HASZNÁLJUK AZ ÜVEGSZÁLAT?AZ ÜVEGSZÁL, A MŰANYAG ÉS A POLIÉSZTER ANYAGOK KIVÁLÓAN KOMBINÁLHATÓAK EGYMÁSSAL. KÖZÖS TULAJDONSÁGUK, HOGY KÖNNYEN ÉS TETSZÉS SZERINT FORMÁZHATÓAK, RENDKÍVÜL MASSZÍVAK, MÉGIS RUGALMASAK, ÉS NAGY ELLENÁLLÁST TANÚSÍTANAK A KÜLSŐ KÖRNYEZETI, VAGY AKÁR SAVAS HATÁSOK ELLEN.

AZ ÜVEGSZÁL KIVÁLÓAN ALKALMAS KÜLÖNBÖZŐ ELEMEK, VAGY JÁRMŰVEK KAROSSZÉRIÁJÁNAK, ELSŐ ÉS HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓJÁNAK, MOTORHÁZTETŐJÉNEK, AJTAJÁNAK, TOVÁBBÁ A TETŐ EGYENETLENSÉGEINEK JAVÍTÁSÁRA. KISEBB-NAGYOBB HORPADÁSOK, TÖRÉSEK ÉS SZAKADÁSOK ELTÜNTETÉSÉRE, VALAMINT A SZERKEZET MEGERŐSÍTÉSÉRE IS GYAKRAN ALKALMAZNAK ÜVEGSZÁLAT. MEGFELELŐ ALAPOZÁSSAL, VÉGEREDMÉNYKÉNT TÖKÉLETESEN SIMA, FESTHETŐ ÉS FÉNYEZHETŐ FELÜLETET KAPUNK.

NE FELEDJE, HOGY A JÓ MINŐSÉGŰ ALAPANYAG MELLETT FONTOS, HOGY SZAKÉRTŐ KEZE MUNKÁJA KÉSZÍTSE A KÍVÁNT ELEMET, EZÉRT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! ÜVEGSZÁLAS MUNKÁKKAL KAPCSOLATBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIVEL ÉS SPECIÁLIS IGÉNYEIVEL BÁTRAN VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT, MUNKATÁRSAINK KÉSZSÉGGEL SEGÍTENEK ÖNNEK!

Építőipari öntőformák gyártása!

AZ ÜVEGSZÁLAS TECHNOLÓGIA ÉS A FEJLESZTÉSEK ALKALMAZÁSA A JÁRMŰIPARBANA JÁRMŰIPAR A FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ TECHNOLÓGIAI LEHETŐSÉGEKNEK, VALAMINT AZ INNOVATÍV ÉS MINŐSÉGI ANYAGOKNAK KÖSZÖNHETŐEN ÚJABB ÉS ÚJABB IDŐTÁLLÓ ÉS KORSZERŰ TERMÉKEKET KÉPES PIACRA BOCSÁJTANI. AZ ÜVEGSZÁLAS KOMPOZIT MŰANYAGOK NAPJAINKBAN IGEN SZÉLES KÖRBEN ALKALMAZOTT ANYAGOK, MELYEK A KÜLÖNBÖZŐ JÁRMŰVEK ELŐÁLLÍTÁSA SORÁN KIVÁLÓAN MEGÁLLJÁK A HELYÜKET:


 • GAZDASÁGOSAN ELŐÁLLÍTHATÓ TERMÉKEK
 • KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
 • NAGY SZILÁRDSÁG ÉS ÜTÉSÁLLÓSÁG
 • A KORSZERŰ VÉGTELEN ÜVEGSZÁLAK BEÉPÍTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN KIVÁLÓAN MEGERŐSÍTHETŐEK A KÉSZÜLŐ ELEMEK ANÉLKÜL, HOGY A TERMÉK TÖMEGE MEGNÖVEKEDNE
 • MECHANIKAI BEHATÁSOKKAL SZEMBENI MASSZÍV ELLENÁLLÁS
 • A KÜLÖNBÖZŐ KONSTRUKCIÓKNÁL SZÁLIRÁNY MEGHATÁROZZA A KEDVEZŐ TULAJDONSÁGOK MAXIMALIZÁLÁSÁT, PL.: TERHELÉSI IRÁNY


A JÁRMŰIPARBAN ALKALMAZOTT ÜVEGSZÁLAS KOMPOZITOK ÉS FEJLESZTÉSEIK LEHETŐVÉ TESZIK, HOGY BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ÉS KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG TEKINTETÉBEN IS KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEK SZOLGÁLJÁK KI A FOGYASZTÓI IGÉNYEKET.

CÉGÜNK SOK ÉVES TAPASZTALATTAL A HÁTA MÖGÖTT FOGLALKOZIK ÜVEGSZÁLAS TERMÉKEK GYÁRTÁSÁVAL, MELYEK A JÁRMŰGYÁRTÁS MINDEN TERÜLETÉN MEGÁLLJÁK A HELYÜKET. TEKINTSE MEG WEBOLDALUNK TOVÁBBI INFORMÁCIÓIT, VALAMINT EGYEDI IGÉNYEIVEL KERESSEN MINKET BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Modern védő- és történelmi sisakok gyártása

KOMPOZIT MŰANYAG ELEMEK GYÁRTÁSAA KOMPOZIT MŰANYAG ELEMEK GYÁRTÁSA MÖGÖTT NAPJAINKBAN EGY KIFORROTT ÉS JÓL ALKALMAZHATÓ TECHNOLÓGIAI ELJÁRÁS ÁLL, MELYNEK KÖSZÖNHETŐEN A VÉGTERMÉKEK MINDEN MINŐSÉGI ÉS SZABVÁNYELŐÍRÁSNAK MAXIMÁLISAN ELEGET TESZNEK A FELHASZNÁLÁSI TERÜLETTŐL FÜGGETLENÜL.

A KOMPOZIT MŰANYAGOK ALAPVETŐEN KÉT ALKOTÓBÓL ÁLLNAK: VÁZANYAGBÓL ÉS MÁTRIXANYAGBÓL:


 • MÁTRIXANYAG: HŐRE LÁGYULÓ ÉS TÉRHÁLÓS ANYAGBÓL IS KÉSZÜLHET, FELADATA A VÁZANYAG ÖSSZETARTÁSA ÉS A TERHELÉS EGYENLETES ELOSZTÁSÁÉRT, ÁTADÁSÁÉRT FELEL
 • VÁZANYAG: SZÁLAS SZERKEZETŰ TERMOPLASZT, SZERVES VAGY SZERVETLEN ANYAG, PL.: ÜVEGSZÁL, AMELY A MECHANIKAI SZILÁRDSÁGÉRT FELEL


A SZÁLAK ÉS A MÁTRIX TAPADÁSA KIEMELTEN ÉS MEGHATÁROZÓAN FONTOS A KOMPOZIT VÉGTERMÉK SZILÁRDSÁGA SZEMPONTJÁBÓL, VALAMINT A KEDVEZŐ TULAJDONSÁGOK FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN KÜLÖNBÖZŐ KEZELÉSI ÉS ELŐÁLLÍTÁSI ELJÁRÁSOK LÉTEZNEK, PÉLDÁUL A SZÁLÁTMÉRŐK CSÖKKENTÉSE, A LEHETŐ LEGNAGYOBB FAJLAGOS FELÜLET LÉTREHOZÁSA FELÜLETKEZELÉSSEL, SZÁLAK RENDEZÉSE, STB.

MINŐSÉGI MŰANYAG ELEMEK GYÁRTÁSÁÉRT TEKINTSE MEG WEBOLDALUNK TOVÁBBI INFORMÁCIÓIT, VALAMINT KERESSEN MINKET BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINKEN ÉS SOK ÉVES TAPASZTALATUNKKAL, VALAMINT SZÁMOS ELÉGEDETT MEGRENDELŐNKKEL A HÁTUNK MÖGÖTT MINDENBEN KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Sokaknak van otthon kiszuperált Trabant ülés, esetleg műanyag szék, miegymás, ami adja magát, hogy gokart ülés legyen belőle. Na, gokart ülésként ezeket el kell felejteni. Nem csak azért, mert gagyinak tűnik tőle a szerkezet, hanem azért is, mert ezeknek nincs oldaltartásuk. A gokart olyan kanyarsebességet érhet el, amivel tutira nem tudjuk magunkat megtartani egy oldaltartás nélküli ülésben. Arról az esetről nem is beszélve, ha mondjuk megpördülünk.
A gokarton a vezető mellett az egyik oldalon ott a jó meleg motor, a másik oldalon meg a nagy semmi, most akkor melyik oldalra jobb kiesni?
A rendes gokart ülésnek szó szerint függőleges oldala van, sőt, felül szűkebb, mint az ülőrésznél. A lehetőségekhez képest kényelmes és mivel üvegszálas műanyagból készül, könnyű is, 2-3 kg. Milyen súlyú is egy autóülés??
Sajnos, komolyabb műanyagos tapasztalat nélkül ilyen ülést lehetetlen csinálni. Szintén a lehetetlenség határát súrolja olyan műanyagos szakit találni, akinek van gokart ülés sablonja, vagy hajlandó vele pepecselni. Az egyetlen lehetséges útnak azt látom, ha megvesszük az ülést (lehetőleg olyan helyről, ahol több méret közül lehet választani). Ez van.
Az ülés a legtöbb gokarton nem középen van, hiszen általában mellette van a motor. Az ülés helyzete ideális esetben olyan mértékben tér el a kart hossztengelyétől, hogy a motor és a vezető súlyát figyelembe véve, közös -“eredő”- súlypontjuk a középvonalra essen. Más jellemzők mellett ez biztosítja a jármű hasonló viselkedését jobb- és balkanyarban.
Az ülést olyan messzire kell a pedáloktól elhelyezni, hogy a vezető lábai enyhén hajlított helyzetben legyenek, de semmiképpen nem annyira, hogy a kormányzást vagy a sebességváltást akadályozzák. Próbálgassuk!


Forrás:  http://www.gokartepites.eoldal.hu/cikkek/ules.html

Gokart ülések gyártása!

AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT MŰANYAGOK TULAJDONSÁGAIA HAGYOMÁNYOS MŰANYAG ELEMEK ERŐSÍTÉSE SORÁN BEVÁLT ÉS EREDMÉNYESEN ALKALMAZOTT ELJÁRÁST JELENT AZ ÜVEGSZÁLAS ERŐSÍTÉS, AMELY ELTÉRŐ MECHANIKAI TULAJDONSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ALAPANYAGOK ELŐÁLLÍTÁSÁRA ALKALMAS MEGOLDÁS, AMELY ELSŐSORBAN A SZÁLERŐSÍTÉS MÉRTÉKÉTŐL FÜGG.

AZ ÜVEGSZÁLAS MŰANYAG KÉSZTERMÉK MECHANIKAI TULAJDONSÁGAIT ÉS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEIT BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐK AZ ERŐSÍTŐANYAG SZEMPONTJÁBÓL:


 • AZ ÜVEGSZÁL ÁTMÉRŐJE ÉS AZ ÁTLAGOS SZÁLHOSSZÚSÁGA
 • A SZÁLGYÁRTÁSKOR ELÉRT SZÁLNYÚJTÁS MÉRTÉKE
 • A SZÁLTARTALOM, AMELY FÜGGHET PÉLDÁUL TÖMEGTŐL
 • A SZÁLAK FELÜLETI MINŐSÉGE, VALAMINT A SZÁL ÉS A MÁTRIX KÖZÖTTI KÖTÉS ERŐSSÉGÉNEK MÉRTÉKE
 • A MINTA ERŐSEN TERHELT RÉSZEINEK TELJES KERESZTMETSZETÉBEN AZ ÜVEGSZÁLAK ORIENTÁCIÓJA ÉS ANNAK ELOSZLÁSÁNAK MÉRTÉKE, JELLEMZŐI
 • EGYÉB JELLEMZŐK ÉS MEGHATÁROZÓ TÉNYEZŐK


AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT MŰANYAGOK NAPJAINKBAN SZÉLES FELHASZNÁLÁSI TERÜLETTEL RENDELKEZŐ ALAPANYAGOK, MELYEKKEL KAPCSOLATBAN BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT, VALAMINT MINŐSÉGI ÜVEGSZÁLAS TERMÉKEK ÉS ELEMEK GYÁRTÁSÁVAL KAPCSOLATBAN KERESSEN MINKET BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINKEN ÉS MINDENBEN KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!MINŐSÉGI GÉPBURKOLAT ÉS SZERSZÁMGYÁRTÁS HOZOTT MINTA ALAPJÁNA MODERN GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI LEHETŐSÉGEK MEGANNYI SZEGMENS SZÁMÁRA KÍNÁLNAK MINŐSÉGI ÉS IDŐTÁLLÓ ESZKÖZÖKET, BERENDEZÉSEKET ÉS EGYÉB KIEGÉSZÍTŐ MEGOLDÁSOKAT, MELYEK KÖZÖTT A GÉPBURKOLATOK KIEMELT SZEREPET TÖLTENEK BE.

NAPJAINK IPARI TERÜLETEIN FELHASZNÁLT GÉPEK ÉS BERENDEZÉSEK EGYEDI GYÁRTÁSA JELENTŐSEN MEGKÖNNYÍTI AZ ADOTT TEVÉKENYSÉGI TERÜLETEK HATÉKONY TERMELÉSÉT, MELYEKRE SZÁMOS ESETBEN JELLEMZŐ, HOGY SAJÁT TERVEK ÉS MINTA ALAPJÁN KÉSZÍTETT ALAPBÓL DOLGOZNAK, ÍGY SZÜKSÉG ESETÉN UTÁNGYÁRTHATÓ EGY-EGY GÉPELEM, GÉPBURKOLAT ÉS PROFESSZIONÁLIS SZERSZÁMOK.

CÉGÜNK SOK ÉVES TAPASZTALATTAL ÉS SZÁMOS ELÉGEDETT ÜGYFÉLLEL A HÁTA MÖGÖTT MINŐSÉGI GÉPBURKOLATOK ÉS SZERSZÁMOK GYÁRTÁSÁVAL KAPCSOLATOS MEGBÍZÁSOKAT IS VÁLLAL KÜLÖNFÉLE SZOLGÁLTATÁSAI KÖZÖTT. KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKEINK ELSŐSORBAN ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT MŰANYAG KOMPOZIT ELEMEK, MELYEK MINDEN MINŐSÉGI ÉS FUNKCIONÁLIS KÖVETELMÉNYNEK MAXIMÁLISAN MEGFELELNEK.

A GYÁRTÁSSAL KAPCSOLATOS BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁSÉRT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL ÉS KOLLÉGÁINK MINDENBEN KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE!

Spolierek,  szélterelők gyártása  és forgaslmazásaAZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT KOMPOZITOK MEGHATÁROZÓ TULAJDONSÁGAIA SZÁLAS ERŐSÍTÉSI TECHNOLÓGIA NAPJAINKBAN, SZÉLES KÖRBEN HATÉKONYAN ALKALMAZOTT ELJÁRÁS, AMELY AZONBAN FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL, HISZEN AZ EGYES FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK SAJÁTOS IGÉNYEI ÚJABB ÉS ÚJABB LEHETŐSÉGEKET VETNEK FEL A SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT KOMPOZIT A GYÁRTÓIPARBAN SZÁMTALAN TERÜLETEN ALKALMAZHATÓ ANYAG, MELYNEK MECHANIKAI TULAJDONSÁGAIT, ÉS ENNEK KÖVETKEZTÉBEN A VÉGTERMÉK TULAJDONSÁGAIT IS, ELSŐSORBAN A SZERKEZET HATÁROZZA MEG.

A SZÁLERŐSÍTETT ANYAGOK ESETÉBEN, ÍGY AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT KOMPOZITOK ESETÉBEN IS, A SZÁLAK FELELŐSEK A MECHANIKAI TULAJDONSÁGOKÉRT ÉS A MÁTRIXANYAG HATÁROZZA MEG A FELDOLGOZÁSI ELJÁRÁSOK ALKALMAZHATÓSÁGÁT EGYES ESETEKBEN, TOVÁBBÁ A FORMAI SZABADSÁGOT KIALAKÍTÁS SORÁN, A VÉGTERMÉK FELÜLETI MINŐSÉGÉT ÉS HŐÁLLÓSÁGÁT, STB. A TERVEZÉS SORÁN ÉRDEMES FIGYELEMBE VENNI AZ ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT KOMPOZITOK JELLEMZŐ TULAJDONSÁGAIT ÉS ENNEK MEGFELELŐEN LEGYÁRTANI AZ ADOTT TERMÉKEKET.

MINŐSÉGI ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT KOMPOZIT MUNKÁKÉRT TEKINTSE MEG WEBOLDALUNK BŐVEBB INFORMÁCIÓIT, VALAMINT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINKEN ÉS MINDENBEN KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!


MINŐSÉGI SZÍNHÁZI KELLÉKEK GYÁRTÁSA AZ EGYEDI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐENMANAPSÁG, MODERN VILÁGUNKBAN A TECHNOLÓGIAI LEHETŐSÉGEK A KÜLÖNFÉLE GYÁRTÓIPARI TERÜLETEKEN IS PRAKTIKUS INNOVÁCIÓKAT KÍNÁLNAK, MELYEK AZ ÉLET SZÁMTALAN TERÜLETÉN JELENTENEK KÖLTSÉGHATÉKONY ÉS IDŐTAKARÉKOS MEGOLDÁSOKAT.

A SZÍNHÁZ VILÁGA A NAGYKÖZÖNSÉG SZÁMÁRA IGEN REJTÉLYES ÉS IZGALMAKKAL TELI KÖRNYEZET, AMELY KELLÉKEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK GAZDAG TÁRHÁZA, MELYEK ELŐÁLLÍTÁSÁHOZ NAPJAINKBAN KORSZERŰ GYÁRTÓTECHNOLÓGIAI LEHETŐSÉGEK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜNKRE.

CÉGÜNK SOK ÉVES TAPASZTALATTAL ÉS SZÁMOS ELÉGEDETT ÜGYFÉLLEL A HÁTA MÖGÖTT VÁLLALJA MINŐSÉGI SZÍNHÁZI KELLÉKEK GYÁRTÁSÁT AZ EGYEDI IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN:

• HOZOTT MINTA ALAPJÁN ELKÉSZÍTETT GYÁRTÓSABLON ALAPJÁN LEGYÁRTOTT KELLÉKEK
• A GYÁRTÓSABLONOK KÉSZÍTÉSE
• EGYEDI DARABOK GYÁRTÁSA
• KELLÉKEK SOKSZOROSÍTÓ GYÁRTÁSA
• EGYÉB LEHETŐSÉGEK

A GYÁRTÓSABLONOK IGÉNY SZERINT MINŐSÉGI ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT MŰANYAG ELEMEKBŐL KÉSZÜLT TERMÉKEK, MELYEKRŐL BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT ÉS SZOLGÁLTATÁSAINKKAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÁSÉRT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL ELÉRHETŐSÉGEINKEN, MINDENBEN KÉSZSÉGGEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!

Szinházi kellékek gyártása!
A MŰANYAG EZER ARCA

A MŰANYAG NAPJAINK EGYIK SOKOLDALÚAN FELHASZNÁLHATÓ ALAPANYAGAI KÖZÉ TARTOZIK. MÉG OLYAN HASZNÁLATI TÁRGYAKBAN IS FELLELHETŐ, MELYEKRŐL ELSŐ LÁTÁSRA NEM IS GONDOLNÁNK, HOGY VALAMILYEN POLIÉSZTER ELEMET TARTALMAZNAK.

CÉGÜNK POLIÉSZTER ÉS ÜVEGSZÁLAS MUNKÁK GYÁRTÁSÁVAL FOGLALKOZIK. EDDIGI SZOLGÁLTATÁSAINK MAGUKBA FOGLALTÁK A KÜLÖNBÖZŐ TARTÁLYOK, BURKOLATOK, SZÉLTERELŐK ELŐÁLLÍTÁSÁT, DE EZZEL MÉG MINDIG NEM MERÍTETTÜK KI A LEHETŐSÉGEKET!

GONDOLKOZOTT MÁR AZON, HOGY A SZÍNHÁZAKBAN HASZNÁLATOS KELLÉKEKET HONNAN SZERZIK BE A KELLÉKESEK? IGEN, BIZONYOS DARABOKAT BOLTOKBÓL, RÉGISÉG KERESKEDÉSEKBŐL IS MEG LEHET VÁSÁROLNI, DE SOKSZOR AKADNAK OLYAN SPECIÁLIS DOLGOK, MELYEKET EGYSZERŰEN NEM LEHET MEGVÁSÁROLNI, KIKÖLCSÖNÖZNI, ÍGY EGYETLEN LEHETŐSÉG MARAD, ELŐ KELL ÁLLÍTANI.

ITT JÖVÜNK A KÉPBE MI! SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÖTT MÁR SZÍNHÁZI KELLÉKEK GYÁRTÁSA IS MEGTALÁLHATÓ. EZEKET A TÁRGYAKAT SZINTÉN MŰANYAGBÓL KÉSZÍTJÜK, AMI LEHETŐVÉ TESZI, HOGY RÖVID IDŐ ALATT, AKÁR NAGYOBB MENNYISÉGBEN IS KÉSZÜLJENEK KELLÉKEK.

SZÍNHÁZI KELLÉKEKKEL, VALAMINT EGYÉB TERMÉKEINKKEL KAPCSOLATBAN FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Pizza szállító doboz.


HOGYAN GYÁRTJÁK A POLIÉSZTERT?A POLIÉSZTER GYÁRTÁS MINDENNAPI ÉLETÜNK ÉPÍTŐKÖVE, HISZEN SZÁMOS TERÜLETEN ALKALMAZZÁK EZT AZ ALAPANYAGOT. A POLIÉSZTER GYÁRTÁS FOLYAMATA IGEN ÖSSZETETT, AZ ALÁBBIAKBAN EZT SZERETNÉNK RÖVIDEN BEMUTATNI.

A TERMÉK KIINDULÁSI ALAPANYAGA A KŐOLAJ. EBBŐL ETILÉN ÉS XILOLOK LESZ ELŐÁLLÍTVA. AZ ETILÉNBŐL EPOXIDOT, A XILOLOKBÓL PEDIG PARA-XILOLT, EZUTÁN OXIDÁCIÓVAL TEREFTÁLSAVAT ÁLLÍTANAK ELŐ. A TEREFTÁLSAVHOZ METANOLT ADNAK ÉS DIMETIL-TEREFTALÁT ÉSZTERT KÉPEZNEK. AZ ELŐBB TÁRGYALT EPOXIDBÓL BIHIDROXIETIL TEREFTALÁT ÁLLÍTANAK ELŐ. EZT KÖVETŐEN HEVÍTÉSSEL, 280 °C-ON PEDIG ELŐÁLLÍTJÁK A PET LINEÁR-KONDENZÁTUMOT.

A PET KÖRÜLVESZ MINKET, EBBŐL AZ ALAPANYAGBÓL KÉSZÜLNEK PÉLDÁUL AZ ÜDÍTŐS PALACKOK, MELYEK ÚJRAHASZNOSÍTVA ISMÉT FORGALOMBA KERÜLNEK, ENNEK ELLENÉRE AZ ILYEN SZÉLES KÖRBEN ALKALMAZOTT TERMÉKEKBŐL FOLYAMATOS UTÁNPÓTLÁSRA VAN SZÜKSÉG.

FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIVEL, ILLETVE HA ESETLEG SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE, KERESSEN FEL MINKET BÁTRAN POLIÉSZTER GYÁRTÁSSAL KAPCSOLATBAN!

Országos szolgáltatás!!

Szívélyes Üdvözlettel,

Virág László
Média Szolgáltató, Állástoborzó
Tel: 06-72-479-159
Mobil: 06-20-958-4766
Skype: virag_laszlo_44
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Vásároljon Nálunk az aluli bannerek valamelyikére kattintva. Köszönjük!

Balcano ékszerek kedvező áron
Elektromos rollerek kedvező áron
Webkids.hu - a gyermekek áruháza

PROTECO kapuautomatika, kaputechnika

Minden vásárlásod után megajándékozunk egy 35.000 Ft értékű wellness utalvánnyal.

MASCO webáruház

Spartoo Summer Sales

Akciós légpárnás tasak

Bioműanyag július 1-től

Bioműanyag július 1-től

Homemode.hu

Oneodio Promotion of Easter: Buy one get one at 50% Off

Szerszámok neked!

Kontaktlencse akció »

Akciós fejhallgatók


Vásárolj a MiniInTheBox-nál!


Puncs.hu - társkereső azoknak, akik élvezik az életet!
Sport- és fitnesz felszerelések kedvező áron
Világítástechnikai termékek kedvező áron a LightZey-nél
Irodabútorok otthonra, kedvező áron

 

 

 

 

 

 
ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 9 vendég böngészi