péntek, november 22, 2019
   
Text Size

Keresés az oldalon

Hírlevélküldő szoftver

Kontaktlencse akció »

Kedves Leendő Vásárlóm!

Értesítse partnereit a lehető legegyszerűbben és a leggyorsabban!

Minden cég életében el jön az az idő, amikor partnereit elektronikus úton szeretné értesíteni az újdonságokról, akciókról, változásokról. Ehez nyújt segítséget ez a program, mely a legegyszerűbb igényektől a több csoportos hírlevélküldéseken át ad komplett megoldást anélkül, hogy speciális számítástechnikai ismereteket igényelne.

Miért hírlevél-, körlevél küdő szoftver?


Egy levelező programmal több címzettnek az alábbi módon küldhető levél:
- egyesével minden címzettnek külön-külön, ami nagyon idő igényes
- egy levélben, megadva egyszerre minden címzettet. Ebben az esetben minden címzett látja, kiknek lett még elküldve az e-mail.
A Hírlevél küldő program a levelezés és a címzés minden előnyét ötvözi. Azaz elegendő egyszer megírni a levelet, majd kiválasztani a címzett csoportot. A szoftver minden partnerének egyesével, külön-külön címzéssel küldi el az e-mailt, akár megszemélyesített formában (tehát névre szólóan). Így nem kell többször megírni egy adott levelet és nem is zavaró partnereinek, hogy látja a többi címzettet.


Amit nyújt a program:

Feladók

A rendszer több feladót (külön-külön feladói névvel, e-mail címmel) tud tárolni. Az aktuális küldőt elegendő a levél elküldése előtt kiválasztani.
Ennek segítségével akár minden hírlevél csoportnak más és más címről küldhető a hírlevél.

Csoportok

Korlátlan számú hírlevél csoport hozható létre. Ennek segítségével minden partnere, kizárólag a számára fontos és érdeklődési körének megfelelő információkat kapja meg.

Hírlevél tagok

Korlátlan számú hírlevél tag rögzíthető a rendszerben,melyek csoportokba sorolhatók. Minden címzettnél megadható, hogy HTML alapú, vagy sima szöveg formátumú levelet kapjon.
A rendszer megkeresi az azonos e-mail címeket, így egyszerűen kiszűrhető, hogy valaki több példányban kapja meg az információkat.

Importálás Excel formátumból

A hírlevél tagok importálásával egyszerűen konvertálhatók be a már rögzített e-mail címek Excel formátumból. Így akár meglévő címjegyzékét is felhasználhatja és nem kell ismételten rögzíteni az azokat.

Címlista exportálása Excel formátumba

A program lehetőséget biztosít arra, hogy a meglévő címlistát xls formátumba lemente. Ez akkor lehet hasznos, ha Excelben kívánja karbantartani az adatbázisát. A létrehozott Excel állomány teljesen kompatibilis a Hírlevél v2 program import funkciójával, így a karbantartás után frissíthető az adatbázis.

Web-modul készítése

A hírlevél tagok fel-, illetve leiratkozását könnyíti meg, ha egy inter-aktív weboldal segítségével ezt Ő saját maga tudja megtenni.
A rendszer pár adat megadását követően le tudja generálni az oldalhoz szükséges fájlokat, amely mindezt lehetővé teszi és az adatokat tárolja.

Tagok frissítése Web-modulból

A rendszer egy gombnyomásra frissíteni tudja a Web-modulon keresztül felíratkozott Hírlevél tagok listáját, legyen szó akár fel-, akár leíratkozásról. Ennek segítségével Önnek csak a levél megszerkesztésére kell az időt fordítania, mivel a többit a Hírlevél v2 program elvégzi Ön helyett.

HTML dokumentumok importálása

Amennyiben egy másik programmal szerkeszti meg hírvelelét, úgy a rendszer lehetőséget biztosít annak importálására, beolvasására. Ennek a funkcíónak a segítségével akár egy meglévő weboldala is lehet az elküldendő levele.

Levél írás, küldés

A levél megírása, formázása megegyezik a legáltalánosabban elterjedt szövegszerkesztők használatával, tehát nem kell új ismeret a program használatához.
Egyszerűen hozhatók létre táblázatok, hivatkozások, hiperlinkek..., vagy másodperc alatt illeszthet be képeket, e-mail címeket... a levél törzsébe.
Hogy még személyesebb legyen levele, egy kattintással megvalósítható, hogy a a hírlevél tagoknál megadott név, vagy e-mail cím bekerüljön a szövegbe. Ekkor a rendszer minden partnerének személyre szólóan (pl: Tisztelt Nagy Imre, Tisztelt Kiss Tamás...) továbbítja az információkat.
Amennyiben mindez kevésnek bizonyulna, lehetőség van a levelet közvetlenül HTML kódok alapján is szerkeszteni.

Sablonok

A Hírlevél v2 program 7 darab előre gyártott sablont tartalmaz, mely segítséget nyújthat az első levele megírásához. A sablonok (melyek egy kattintással megnyithatók) szabadon módosíthatók, használhatók.

Csatolt állományok

A Hírlevél v2 program lehetővé teszi csatolt állományok hozzáadását a levelekhez, azok törlését, karbantartását... Ezáltal még több fontos információt küldhet partnerei számára.

Küldés előtt

Mielőtt elküldésre kerülne az e-mail, egy gombnyomással ellenőrizheti, hogy van-e duplikált e-mail cím az adatbázisában, tehát hogy minden partnere csak egyszer kapja meg a hírlevelét.
Beállítható az üzenet prioritása (kevésbé fontos, normál, vagy sürgős).
A szerkesztett levelek bármikor menhetők. A mentett levelek megnyithatók, így a kisebb változások esetében elegendő csak az újdonságokat megadni és már küldhető is.

Küldés

Egyszerre több hírlevél csoport számára is továbbítható a levél. Amennyiben a küldés bármilyen oknál fogva megszakadna, úgy megadható, hogy melyik címtől folytassa a rendszer a küldést.
A küldés folyamatáról a rendszer folyamatosan tájékoztatás ad, így az nyomonkövethető, illetve beállítható, hogy napló állományt készítsen a rendszer a küldésről (melyik e-mail címre mikor lett kiküldve a hírlevél).

Nyomtatás, exportálás

A rögzített hírlevél csoportok és tagok adatai, a szűrési feltételeknek megfelően kinyomtathatók, vagy exportálhatók Word, Excel... formátumokba, valamint e-mailben továbbíthatók.

Vírusírtók

A Hírlevél küldő program az alábbi vírusírtókkal lett tesztelve, melyekkel probléma mentesen működik együtt:
- VirusBuster 2005 prof.
- NOD32
- AVG antivirus

Az alábbi, illetve az itt fel nem tüntetett vírusfigyelő programok esetében elképzelhető, hogy a probléma mentes küldéshez, a levelek küldésének idejére, ki kell kapcsolni az e-mail figyelő modult:
- Norton Antivirus
- Norton Internet Security
- McAfee 

Rendszerkövetelmény:
A program minimális rendszerkövetelménye:
- Windows 98SE, vagy újabb operációs rendszer
- Internet Explorer 5.5, vagy újabb verzió
- Pentium-II 700 MHz processzor
- 128 MB memória
- 50 MB szabad lemezterület 

A programcsomag az alábbiakat tartalmazza:

- Internetről letölthető telepítőkészlet
(egyedi igény alapján telepítő CD rendelhető)
- On-line elektronikus felhasználói kézikönyv
- Szakmai hírlevelek e-mail-ben 1 éven keresztül (feltétele az e-mail cím megadása)
- Ingyenes technikai támogatás e-mail-ben 1 éven keresztül
- Ingyenesen letölthető frissítések 1 éven keresztül

Ha Nálam vásárol, ajándékba kap egy  5000 - s e-mail címlistát!

Ára: 21,000.-Ft (huszonegyezer forint)

Hirdessen 4625 magyar oldalon fix kattintási díjon a Netadclikkel! Csak az eredményekért fizet! Kattintson Ide!

Virág László E.V.
"Netszolga" Internetalapú Ügynökség
Nyilvántartási szám: 5341308
Kamara: PB42425182
7815 Harkány, Munkácsy M. út. 11
Telefon: 06/72/479-159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44
Honlap: www.netszolga.hu
www.hunturist.hu
www.huningatlan.hu
www.hunmetro.hu
www.hunbazar.hu
www.casinok.eu

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 21 vendég böngészi

Legfrissebb