szombat, március 25, 2023
   
Text Size

Telefonos adatbázisok

Spartoo

Üdvözlöm!

Telefonos adatbázis építésre megbízást vállalok! Külön rendelhető adatbázis gyűjtése, beszerzése: név, telefonszám (mobil, vonalas) település, (Budapestnél kerület) férfi, nő, cég vegyesen, vagy külön-külön szűrésbe. Rendelhető olyan lista, amelyben a tulajdonos a "Tele Marketing célú megkeresést engedélyez" felírat fel van tüntetve!  Több darab rendelés esetén a mennyiségi kedvezmény a megállapodás tárgya!    Minden lista szigorúan publikus adatbázisokból gyűjtött listák! Céges adatbázisok is rendelhetőek!

Alapítványoknak "önkéntes segítőként" szolgáltatok! Kisebb településekre is vállalok szűrést!


Megbízóim ajánlatai:

Telefonos adatbázis. Szűrés:  telefonszámot, nevet, megyét, irányítószámot és várost, konkrét életkort, pontos utca és házszám címet is tartalmazó adatbázist ajánlunk. A szűrés kérhető egyedi kérés alapján. Kiemelkedő előnyökkel tudja egy olyan cég használni, aki kimenő hívásokat indít termékek, szolgáltatások, utazások, pénzügyi, nyugdíj vagy egyéb marketinges lehetőségek népszerűsítésére.

Az adatbázisok nagyban  való megvásárlása esetén komoly mennyiségi kedvezményt adunk.  Bármilyen vitás probléma esetén a megbízóm a kockázat vállaló! Próbacsomagot nem ad a megbízóm! Minimum rendelhető mennyiség 10 000 darab. Mennyiségi kedvezmény a megállapodás tárgya! Készleten lévő listák 2020 évben gyűjtött listák! Rendelhető friss 2022-s  listák is!

(M.B. 0)


Engedély nélküli is megkereshetek valakit telefonon Tele Marketing célú reklámajánlattal?

Telefonos megkeresés, illetve reklám esetén a törvény lehetővé teszi, hogy külön előzetes engedély nélkül is megkeressünk személyeket. Tele-marketing esetén feltétel, hogy élőbeszédes megkeresés legyen, és ne emberi beavatkozás nélküli, automatizált hívórendszeren keresztül történő (ez utóbbi esetben ugyanis kell a címzett előzetes hozzájárulása). Amennyiben tehát az adatbázis építés megfelel a feltételeknek, úgy elvileg jogszerűen kereshetünk meg természetes személyeket telefonon, még akkor is, ha ehhez nem adták előzetes hozzájárulásukat Bárkinek joga van arra, hogy a telefonszámát titkosítsa, vagy a nyilvános lakcím adatbázis kapcsán úgy nyilatkozzon, hogy az ő lakcím adatait nem használhatják fel direkt marketing megkeresés céljából történő adatbázis építéshez. Ilyen esetben tehát nem küldhetünk postai címzett reklámüzenetet, illetve – titkosított telefonszám esetén – telefonos megkeresést sem ezen személyek részére. Ha nem titkosította az illető a számát, vagy egyébként a lakcíme kapcsán nem tiltotta meg a megkeresést, úgy természetesen bármikor lehetősége van arra, hogy jelezze azt a szándékát, hogy a jövőben nem szeretné, ha ismételten megkeresnék (akár telefonon, akár postai levélben).


Külföldi telefonos listák és e-mail címek beszerzésére is megbízást elfogadok!

Tisztelettel tájékoztatom, hogy mint nyugdíjas (magánúszó) tevékenykedem, ezért nem vagyok számlaképes.
Az adózási kötelezettség "Alkalmi Munkavállalói Nyilvántartás" alapján, vagy  „Egyszerűsített foglalkoztatás 2017” szerint könyvelhető.

Ha az oldalon lévő linkek kattintásra nem nyílnának, akkor másolja be a böngészőbe!


A szabályok itt találhatóak: http://officina.hu/gazdasag/17-alkalmi-munka-2017-egyszerusitett-foglalkoztatas-2017

Amennyiben egyéb kérése van, kérem küldjön ajánlatkérést!

Vasárnapokon és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk!!
Elérhetőségeink az oldal alján! Kérem levelében más elérhetőséget is adjon meg! (telefon, skype stb.)Személyemről: http://hunservice.hu/oneletrajzom.htm

Virág László
7815 Harkány, Munkácsy M.u.11
Tel: 06/72/479-159 , Mobil: 06/20/958-4766
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
Skype: virag_laszlo_44
Web: www.netszolga.hu
www.hunmetro.hu
www.casinok.eu
www.abcbazar.hu
www,hunservice.hu
www.nettarsak.hu

Tárhely, domain szolgáltatás


Címlista Telefonos címlista E-mail címlista Telefonos címlista Budapest Címlista forgalmazás Cím adatbázis Céges címadatbázis Külföldi címlista Megyére, városra, névre szürt telefonos címlistaadatbázis
telefonos adatbázis
céges címlista
céges telefonos lista
e-mail címlista

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 12 vendég böngészi