péntek, június 05, 2020
   
Text Size

Keresés az oldalon

Takarékosság a biztosítások területén!

Üdvözlöm!

A Megbízóm,
PCH Országos Független Biztosítási Alkusz
Borbély Pénzügyi Centrum Kft

Tisztelt Intézmények, Önkormányzatok, Cégek, Társasházak, Vállalkozások, Ügyfelek!

Takarékosság a biztosítások területén jelszóval szólítom meg Önöket és bemutatom Biztosítással foglalkozó Kft-met.
A Borbély Pénzügyi Centrum Kft és Borbély Gyula 2000 óta foglalkozik biztosítási tevékenységgel.
2011.óta, mint PCH Biztosítási Alkusz.
Cégünk Magyarország összes kiemelt Biztosító Társaságainak szerződéseit ajánlja Magyarországi Alkusz Szövetség tagjaként.
Cégem zászlójára tűzte ”takarékosság a biztosítások területén” jelszót és a kárügyek intézését!
Kiemelt, magas biztosítási szolgáltatás mellett nagyon kedvező alacsony biztosítási díjakon kötjük a szerződéseinket!   Célunk, hogy a minden gazdasági helyzetben a legtakarékosabb biztosításokat nyújtsuk a minden igényt kielégítő és kiemelt szolgáltatási színvonal, teljes körű kockázatvállalás mellett. A szerződéskötéssel azonnal vállaljuk az átfogó teljes kárügyintézést a kár bejelentésétől a kár szakértővel való kapcsolattartáson át a károk kifizetéséig.
Magas szolgáltatási csomagjainkhoz tartozó alacsony árainkról meggyőződhetnek a meglévő, előző biztosítással összehasonlítható biztosítási ajánlatunkról, amit térítésmentesen nyújtunk.
Érdemes összehasonlítható ajánlatot kérni a biztosítási évforduló előtt legalább két hónappal, hogy már meggyőződésükkel ne lépjék túl a kötelező 30 napos felmondási határidőt! 
Nagy értékű vagyonbiztosításoknál akár milliós nagyságrendű éves biztosítási díjak takaríthatók meg segítségünkkel. Cégünk megversenyezteti a Magyarországon lévő összes Biztosítót az ügyfelek által igényelt minden vállalkozásra, mezőgazdaság, vagyon. gép, gépjármű flotta és a felelősségbiztosítások ( orvos felelősségbiztosítás) területén is a legkedvezőbbet ajánlja.

Természetesen a biztosítások minden területén   A-tól- Z-ig szolgáltatunk !

A TECHNIKA VILÁGÁBAN lefedjük az ország egész területét és interneten 72 órán belül adunk összehasonlítható biztosítási ajánlatot
Igazgatóságunk folyamatos kapcsolattartással, az egyedi igények változásának követésével igyekszik megbízói maximális elégedettségét fenntartani.
Természetesen léteznek nyugdíj takarékossági biztosítások is, mert nyugdíjra hosszú távon már az ötvenes korosztály se számoljon.

Várom Szíves Érdeklődését!


Virág László
Média Megbízott
Tel: 0672479159
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Skype: virag_laszlo_44
Web: https://netszolga.hu
Facebook: http://www.facebook.com/viragapa
Freemail címre nem tudok válaszolni!!


Szálláshelyek itthon és a világ több pontján

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Legfrissebb