kedd, november 12, 2019
   
Text Size

Keresés az oldalon

Rezsi Mentor

Tisztelt Cégvezető!

Országos szolgáltatás!

Megbízóm többek között az elektromos áram és gáz olcsóbbá tételével foglalkozik cégek számára. Segítünk az eddig feleslegesen elfolyt pénzt "visszaszerezni", így akár milliókat tudunk előteremteni vállalkozásának, illetve akár személyesen Önnek az energia és pénzügy területén.

Úgy dolgozunk, mint egy pénzügyi gazdasági, ügyvéd. Önt képviseljük az összes kereskedővel, szolgáltatóval szemben. Ezektől függetlenek vagyunk, így megtehetjük, hogy mindegyik ajánlatát ismerve, megversenyeztetve, az Ön számára a legkedvezőbb megoldást válasszuk ki.

Aki egyszer partnerünk lett, ő már soha többet nem enged be ügynököket se a cégéhez, se a házába, semmit nem ír alá, nem vesz meg, nem köt meg, amíg nem beszélt a "pénzügyi ügyvédjével" azaz velünk.

Egy vállalkozónak se ideje, se türelme, hogy 30 kereskedőt versenyeztessen, ajánlataikat összehasonlítsa, pedig több milliót lehet ezáltal megfogni. Ön keményen megdolgozik a bevételekért a saját szakmájában, közben számtalan irányban folyik el a megkeresett pénze.

Mi levesszük a válláról ezeket a terheket és optimalizáljuk a kiadásait a pénzügy és az energia minden területén, ezáltal rengeteg pénzt tudunk hozni a cége illetve saját maga számára.

Alul közzéteszem egyik referenciánkat, kérem tekintse azt is meg

Állok rendelkezésre az aluli elérhetőségeim bármelyikén!


 

Virág László
Tel: 06/72/479-159
Visszahívást kérhet:
Vonalas telefonra,
30-s mobilra
Slype: virag_laszlo_44
E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 14 vendég böngészi

Legfrissebb