kedd, november 12, 2019
   
Text Size

Keresés az oldalon

Biogyógyászat

Üdvözlöm!

Megbízóm  Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat, az EU bármely pontján gyógyít!

Sokaknak az anyagi dolgok jelentik a biztonságot. Előnyösnek tűnhet az, ha valakinek van pénze, ha vannak vagyontárgyai, és az is, ha jó állása van. De mit érnek az anyagi dolgok, ha megbetegszünk, Mit érnek az anyagiak, amikor valakinek a halállal kell szembenéznie? Csalódni fogunk, ha az anyagi dolgokat próbáljuk felhalmozni. A vagyon értéktelen, ha nem használjuk fel életünk megjobbítására, meghosszabbítására. A vagyon nem nyújt védelmet a betegségek és a halál ellen, de segíthet megőrizni az egészséget...

A Hungagu (koreai) Talp-Teszt-Ideg-Diagnosztikai állapotfelmérés és egyben kezelés az egész világon közismert Pereszte-7-M és/vagy a MED-GI-7 nevű hatóanyagok alkalmazásával történik.
Lényege a talpon, illetve a teljes lábfejen lévő közel 220 ezer idegvégződés feltérképezése sejt- és szerv-szinten, valamint a DNS és tudati- valamint tudat alatti szintek teljes átvizsgálása, amely pontosabb bármilyen gépi felmérésnél - hiszen még a kezdődő cukorbetegség vagy akár a negyed mákszemnyi kóros sejtcsoportosulás (rák és/vagy áttétes rák) is felismerhető e módszer alkalmazásával.
Szükség esetén ajánljuk a Világ Legjobb Antioxidáns Készítménye címet elnyerő FLANOX antioxidáns elixírt, amely kiváló eszköz a szervezet méregtelenítésére, táplálására és a szabad gyökök elpusztítására.
Ajánljuk még a  Dr. Kim Lady Beautifying Cream nevű fiatalító és egyéb betegségek ellen is kiváló készítményt.
Gyógyszerként csakis növényi eredetű és méregmentes készítményeket ajánlunk.

Csoda egy újszászi családi házban: egy orvos, aki állítja, van megoldás a rákra. Peresztegi professzor elmondása szerint négyezer súlyosan beteg embert kezelt ki a halálos kórból, ráadásul ingyen. Ami a legszörnyűbb, hogy egyre fiatalabbaknál diagnosztizálják a borzalmas betegséget. A megelőzéssel kapcsolatos információkat pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni, hiszen ez a ráknak az a fajtája, ami nagyon jól gyógyítható, ha időben felismerik...


7 fős csoportokban szerveződő tagokat (pácienseket) keresünk az E.U -ban

2015. február 11-én indult az E. U.-ban és 2016. február 10-én délben zár!


Video bemutatók: http://www.hunservice.hu/bio-gyogyaszat.htm

Hívjon! Érdeklődjön!

Szívélyes Üdvözlettel,
Virág László
Média Manager Eu Szervező
Tel: 06/72/479-159
Visszahívást kérhet:
Vonalas telefonra,
30-s mobilra
Slype: virag_laszlo_44
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: www.netszolga.hu

ONLINE NÉZETTSÉG

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Legfrissebb